Joulu eli kiireisin aika vuodesta

Pitkästä aikaa! On ollut ihan kauhea kiire, työharjottelussa on ollut kamala stressi ja vauhti päällä, kun ollaan tehty hirveästi joulutervehdyksiä. Muutenkin aika on kulunut niin nopeasti, etten ole edes huomannut!
Olen kyllä pääsyt nauttimaan ajastani täällä, latasin nimittäin appin nimeltä "Bumble", se on vähän kuin Tinder (ilman outoja miehiä iskemässä), mutta ystävien tekemistä varten! Olen tavannut sieltä monia naisia, joiden kanssa olen mennyt lasilliselle (tai parille haha). Suosittelen siis kyseistä sovellusta jokaiselle joka lähtee vaihtoon yksin. Vapaa-aika voi joustua hyvin pitkäksi ja yksinäiseksi ilman ystäviä.
Töissä on myös mennyt hyvin, välillä tuntuu, että vain häiritsen muiden työskentelyä ja aiheutan vain lisää töitä, mutta sitten muistutan (tai ystäväni muistuttavat), että olen vasta työssäoppimassa. Ei minun täydy tietää tai osata kaikki ja voin aina pyytää apua. En tiedä miksi aina kuvittelen, että en tarvitse apua tai edes kehtaa pyytää apua. Vinkki vitonen kaikille (varsinkin jos opiskelet media-alaa) pyydä aina apua kun et osaa. Olet vasta työssäoppimassa! Jos vain itse osaisin sisäistämään omat neuvoni.

Kuvasimme myös jouluvideon! Se oli kyllä viikon kohokohta ja minulla oli niin hauskaa kuvauksissa. Se myös näkyy videolla! Jouduimme harjoittelemaan joitakin "kohtauksia" pariin kertaan, kun ei ensin oikein onnistunut. Olen kyllä hyvin tyytyväinen videoon ja tulee ihan hymy huulille kun sitä katsoo! Katso tästä!



Tapasin Christinan Bumblen kautta! Kävimme syömässä ja sitten menimme latino klubille tanssimaan! Ihanaa kun Barcelonassa toimii julkinen liikenne niin hyvin, että pääsin sitten vielä bussilla ihan kodin eteen! Välillä tuntuu, etten haluaisi enää koskaan palata Suomeen, varsinkaan nyt, kun siellä on niin kylmä ja pimeä. Vähän ahdistaa kotiin paluu..


Pitkän illan jälkeen kyllä kelpaa churrot! Meidän kodin lähellä on tosi hyvä churreria, mistä saa aina sunnuntai aamuisin halvemmalla churroja! Oli pakko käydä hakemassa sunnuntai aamuna hyvää aamupalaa.


Meillä oli työkaverin kanssa hauskaa, kun löydettiin töistä tämmöinen koiranaamio. Leikittiin ruokatauolla tällä ja kuvattiin kaikenlaisia videoita. Aika kuluu nopeasti kun lapset leikkii ;)

Aamut täällä ovat todella kauniita, aamuisin (yleensä koko päivän) voit nähdä kuun. Nyt on ollut todella kylmiä päiviä, voisin verrata ihan hyvin Suomen pakkaskeleihin näitä asteita.. Barcelonan ilmankosteus tuntuu ihan luissa asti!


Käytiin ystäväni Lenan kanssa luistelemassa! Yllätyin, kun Barcelonasta löytyi luistelurata! Jää ja luisitimet eivät kyllä olleet parasta laatua, mutta meillä oli silti hauskaa! En edes kaatunut kertaakaan.


Luistelun jälkeen kävin katsomassa itsekseni Carrie The Musicalin. Musikaali oli todella hyvä, pidin että näyttämö oli keskellä yleisöä ja katsojat istuivat katsomon ympärillä. Näyttämö oli myös todella pieni, mutta se teki mielestäni näytelmästä paljon paremman. Yksi parhaista musikaaleista, jonka olen koskaan nähnyt!


Auringonlaskut ovat lempiasiani Barcelonassa. Rakastan kiivetä vuorille ja katsella auringonlaskua samalla kun kuuntelen musiikkia. 





Kävin isäni kanssa "markkinoilla". Olen käynyt siellä pari kertaa aiemmin, se on pienessä kylässä Barcelonan vieressä, aivan Tibidabon vieressä. Sunnuntaisin paikka täyttyy niin monista turisteista, joten kello 11 lähtien sinne pitää ostaa pääsylippu. (Siksi tulemme aina isän kanssa 10 aikaan aamupalalla ja rupeamme kiertelemään vasta sen jälkeen ahaha)



Hyvää Joulua kaikille! Itse menen Hollantiin tyttöystäväni luokse viettämään Joulua!
Toivottavasti kaikilla on hyvä ja turvallinen joulu ja uusi vuosi (älkää juoko liikaa)
<3

Kommentit

Suositut tekstit